از آنجایی که مغز بادام مامایی ۱۴۰۱ سرشار از انرژی و سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی است، مصرف آن به ورزشکاران، کارگران و افراد ضعیف توصیه می شود.
میزان پروتئین بادام بیشتر از غلات و نزدیک به پروتئین گوشت و حبوبات است.
بادام سرشار از مواد فیبری است که برای عملکرد دستگاه گوارش ضروری است. با جذب آب، مدفوع را نرم کرده و از یبوست جلوگیری می کند.
به دلیل چگالی انرژی کم و خاصیت جذب آب، تخلیه معده را به تاخیر می اندازد. بادام به دلیل دارا بودن فیبر محلول، سطح قند و کلسترول خون را کاهش می دهد و از نظر محافظت در برابر اختلالات سیستم گردش خون، اثرات مثبتی دارد.
بادام با عناصری که دارد در محافظت از سلامت استخوان و دندان، عملکرد سیستم عصبی، تقویت عضلات، جلوگیری از تحلیل استخوان، حفظ فشار خون طبیعی، لخته شدن خون، عملکرد طبیعی سیستم عصبی، رشد و نمو، نقش دارد. سلامت بافت و استخوان.
بادام با ویتامین ها و عناصر موجود در بادام به پیشگیری از بسیاری از بیماری ها مانند سرطان و بیماری های قلبی عروقی کمک می کند. از آنجایی که بادام دارای محتوای چربی بالایی است، چگالی انرژی بالایی دارد.
از آنجایی که بادام یک غذای گیاهی است، حاوی کلسترول نیست، اما به دلیل چربی موجود در آن باید با احتیاط مصرف شود، در صورت مصرف بیش از حد لازم ممکن است مشکلات وزنی ایجاد شود.
مقاومت در برابر سرما: مناطق 9-10 درجه. درخت بادام را می توان در همه مناطق به جز مناطقی که بارندگی زیاد و مکان های مرطوب دارند، پرورش داد. هم به سرما و هم به خشکی مقاوم است. مهمترین نکته ای که باید به آن توجه کرد سرماهای دیررس بهاره است.
ارتفاع متوسط آن 5 تا 9 متر است و می تواند تا 12 متر رشد کند. اگرچه بادام می تواند به راحتی با آب و هوای خشک سازگار شود، اما اگر میزان بارندگی سالانه به زیر 300 میلی متر برسد، عملکرد را به طور جدی کاهش می دهد.
هنگام کاشت، باید رو به جنوب، کمی شیبدار، آفتابی، محافظت شده از بادهای سرد و یخبندان های اولیه بهار انتخاب شود. برای به دست آوردن عملکرد کافی از بادام، باید یک رقم کاشته شود که بتواند آن رقم را به 8-10 درخت همراه با رقم اصلی گرده افشانی کند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.