تهیه و پخت عدس ساده است. بر خلاف بسیاری از حبوبات دیگر نیازی نیست عدس های خشک را یک شب در آب خیس کنید.
فقط آنها را بشویید تا هرگونه کثیفی یا زباله از بین برود.
عدس سبز برای کبد چرب که پوسیده یا آسیب دیده به نظر می رسند را دور بریزید.
میتوانید عدس کامل را با پوستههای آن بخرید یا با برداشتن پوسته آنها را تقسیم کنید.
عدس کنسرو شده را هم می توانید پیدا کنید. عدس قرمز به سرعت پخته می شود، معمولاً در 5 دقیقه.
سایر انواع ممکن است نیاز به پختن حداقل 20 دقیقه یا بیشتر داشته باشند، بنابراین از قبل برنامه ریزی کنید.
آنها را در قابلمه ای با حدود نیم سانت آب بریزید و بگذارید بجوشد. حرارت را کم کنید و بدون درپوش بجوشانید. اغلب چک کنید و در صورت نیاز آب اضافه کنید.
سعی کنید عدس را در سالاد بریزید یا آن را در سوپ، سس یا دیپ مخلوط کنید.
پالوزای عدس خود را با این دستور العمل های عدس خوش طعم و سالم شروع کنید: سالاد عدس ترد بیسترو، سالاد عدس دوستدار گیاهان،
عدس بولونی، عدس با گوجه فرنگی سوخاری، ماهی سالمون روی عدس با وینگرت خردل، سوپ تند عدس و کلم پیچ،سوپ گوجه فرنگی با نخود و عدس.
عدس خشک شده را در ظرفی در بسته در مکانی خشک و خنک نگهداری کنید.
معمولاً حدود یک سال نگهداری می شوند.
بعد از پخت حدود یک هفته نگه می دارند.
همچنین می توانید عدس پخته شده را تا سه ماه منجمد کنید.
از فواید عدس برای سلامتی لذت ببرید
عدس حبوباتی همه کاره و با بافت غنی است که به هر وعده غذایی، تغذیه و دلچسبی می بخشد.
آنها را به عنوان جایگزینی برای گوشت امتحان کنید یا به سوپ و سالاد اضافه کنید.
ارزش پروتئین بالا و بسیاری از مواد مغذی آنها را به عنوان یک کمد اصلی برای سلامتی شایسته می کند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.