زیتون خام در بازار مهریه ی عروس در رودبار

باردهی یکی از عوامل اصلی تعیین کننده عملکرد در زیتون خام در بازار است، و اگرچه درختان زیتون قادر به تولید تعداد زیادی گل هستند، درصد گلهایی که میوه می دهند.

گلدهی زمانی اتفاق می‌افتد که جوانه‌هایی که در فصل رشد قبلی ایجاد شده‌اند سرمای کافی در طول دوره خواب زمستانی برای پایان دادن به خواب، تمایز آناتومیکی و جمع‌آوری دماهای گرم‌تر مناسب برای جوانه‌زنی دریافت کنند.

تجمع نیازهای سرمایی برای گلدهی در طول خواب زمستانی اغلب به عنوان بهاری شدن نامیده می شود و دماهای بالا در طول زمستان ممکن است بر تعداد ساعات سرمایش انباشته تأثیر منفی بگذارد.

بنابراین، گلدهی و در نتیجه باردهی ممکن است به دلیل دمای سرد ناکافی در عرض های جغرافیایی پایین (<30 درجه) کاهش یابد.

شکل 1 توالی زمانی مراحل اصلی کشت زیتون در حوضه مدیترانه را در مقایسه با مناطق اصلی رشد در آرژانتین (یعنی مرکزی-غربی و شمال غربی آرژانتین) نشان می دهد.

در شمال غربی آرژانتین، مشاهده شده است که دمای نسبتاً بالا در زمستان و بهار منجر به گلدهی زودتر و در نهایت به تجمع زودتر روغن نسبت به حوزه مدیترانه می شود

گلدهی زودرس در سایر مناطق تولیدی آمریکای جنوبی در عرض جغرافیایی کم مانند پرو نیز گزارش شده است.

این سازگاری اغلب منجر به اثرات قابل توجهی بر چندین جنبه عملکرد تولید مثلی مانند گلدهی، عملکرد روغن و کیفیت روغن می شود که بسته به شرایط محیطی متفاوت است.

بسیاری از پاسخ های زیست شناسی تولیدمثلی به خشکی و دما در زیتون را در شرایط شدید بررسی کرده است. بنابراین، هدف ما در این بخش تمرکز بر موضوع خاص ساعت سرما برای گلدهی است که در بسیاری از مناطق تولیدی در نیمکره جنوبی از اهمیت بالایی برخوردار است.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.