سویا سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی است. سویا منبع خوبی از فسفر، منیزیم، آهن، روی، منگنز، مس است. دانه سویا به ویژه سرشار از ویتامین B9 است که در بارداری توصیه می شود و ویتامین K در B1، B2، B6 است.
علائم یائسگی را کاهش می دهد. به دلیل محتوای فیتواستروژن، سویا ممکن است در کاهش علائم مرتبط با یائسگی نقش داشته باشد.
یک مطالعه کاهش بیش از 45 درصدی تعداد گرگرفتگی در زنان یائسه را پس از یک سال نشان داده است. با این حال، فقدان مطالعات در مورد این موضوع باید احتیاط را ایجاب کند.
سویا آجیلی امروز حاوی لاکتوز نیست که اگر از عدم تحمل لاکتوز رنج می برید جالب است. سپس شیر سویا می تواند جایگزین شیر حیوانی در غذاهای آشپزی شود. با این حال، نباید منبع اصلی غذا برای نوزادان باشد زیرا تمام نیازهای تغذیه ای نوزادان را پوشش نمی دهد.
سویا، به ویژه توفو، منبع عالی آهن است. هر سلول بدن حاوی آهن است. این ماده معدنی برای انتقال اکسیژن و تشکیل گلبول های قرمز در خون ضروری است. همچنین در تولید سلول های جدید، هورمون ها و انتقال دهنده های عصبی نقش دارد.
لازم به ذکر است که آهن موجود در گیاهان به اندازه آهن موجود در غذاهای با منشاء حیوانی توسط بدن جذب نمی شود. با این حال، جذب آهن از گیاهان اگر با مواد مغذی خاصی مانند ویتامین C مصرف شود، مطلوب است.
فلز روی. سویا منبع خوبی از روی است. روی به ویژه در واکنش های ایمنی، تولید مواد ژنتیکی، درک طعم، بهبود زخم ها و رشد جنین شرکت می کند. روی همچنین با جنسیت و هورمون های تیروئید تداخل دارد. در پانکراس، در سنتز، ذخیره سازی و آزادسازی انسولین شرکت می کند.
کلسیم. سویا، به ویژه توفو ساخته شده از سولفات کلسیم، و نوشیدنی های سویای غنی شده منبع خوبی از کلسیم هستند. کلسیم فراوان ترین ماده معدنی در بدن است.
این ماده عمدتاً در استخوان ها ذخیره می شود که بخشی جدایی ناپذیر از آن است. این به شکل گیری دومی و همچنین دندان ها و حفظ سلامت آنها کمک می کند. کلسیم همچنین نقش اساسی در لخته شدن خون، حفظ فشار خون و انقباض عضلات از جمله قلب دارد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.