کشت حتی در فصول بسیار کوتاه مانند شیب های هیمالیا امکان پذیر است، اگرچه محصول در آنجا کمتر از مناطق خشن تر است.
جو با مقاومت بیشتر در برابر گرمای خشک نسبت به سایر دانه های کوچک، در نواحی نزدیک به بیابان شمال آفریقا رشد می کند، جایی که عمدتاً در پاییز کاشته می شود. محصولات کاشته شده در بهار به ویژه در مناطق سردتر و مرطوب اروپای غربی و آمریکای شمالی موفق هستند.
جو امروز ۱۴۰۱ طعمی شبیه آجیل دارد و کربوهیدرات بالایی دارد و مقادیر متوسطی پروتئین، کلسیم و فسفر و مقادیر کمی ویتامین B دارد. از آنجا که حاوی گلوتن کمی است، یک ماده پروتئینی الاستیک، نمی توان از آن برای تهیه آردی استفاده کرد که نان متخلخل تولید کند.
از آرد جو برای تهیه نان بدون خمیر یا نان مسطح و برای تهیه فرنی استفاده می شود، به ویژه در شمال آفریقا و بخش هایی از آسیا که یکی از دانه های اصلی غذا است.
جو مروارید، محبوب ترین شکل در بسیاری از نقاط جهان، شامل دانه های کاملی است که پوسته بیرونی و بخشی از لایه سبوس با فرآیند پرداخت از آن جدا شده است. به سوپ اضافه می شود. جو دارای کاه نرم است که بیشتر به عنوان بستر دام و به عنوان خوراک تامین کننده علوفه فله استفاده می شود.
اگر از شما بخواهند تفاوت بین اصطلاحاتی مانند غلات کامل، چند دانه و گندم کامل را توضیح دهید، آیا می توانید؟ اگر نه، شما تنها نیستید.
مطالعه جدیدی که در 30 نوامبر در مجله آمریکایی تغذیه بالینی منتشر شد، نشان داد که بین سال های 2003 تا 2018، بزرگسالان در ایالات متحده بیش از هر زمان دیگری غلات کامل مصرف می کردند. اما به گفته محققان، تعیین دقیق میزان مصرف بیشتر آنها دشوار بود، زیرا تعریف غذای غلات کامل مبهم است.
به گفته محققان، مؤسسات مختلفی مانند سازمان غذا و دارو و انجمن قلب آمریکا و گروههای صنعتی مانند شورای غلات کامل معیارهای متفاوتی برای واجد شرایط بودن غذاها دارند.
منگسی دو، متخصص تغذیه، دکترا، گفت که فقدان یک تعریف استاندارد، همراه با برچسبهای گیجکننده روی بستهبندی مواد غذایی، ارزیابی دقیق مصرف خود را برای مردم چالش برانگیز میکند. کاندیدای اپیدمیولوژی تغذیه در دانشگاه تافتس و نویسنده اصلی این مطالعه.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.