با خوردن پولکی کنجدی نازک تست اعتیاد مثبت می شود

آب نبات و پولکی قندی از حل کردن شکر در آب یا شیر به شکل شربت تهیه می شود که تا زمانی که به غلظت مورد نظر برسد یا شروع به کاراملی شدن کند می جوشانند.

آب نبات و پولکی دارای بافت های متنوعی است، از نرم و جویدنی گرفته تا سفت و شکننده بافت پولکی کنجدی نازک بستگی به مواد تشکیل دهنده و دمایی دارد که آب نبات در آن فرآوری می شود.

بافت نهایی آب نبات و پولکی شکر در درجه اول به غلظت شکر بستگی دارد.

با گرم شدن شربت، می جوشد، آب تبخیر می شود، غلظت شکر افزایش می یابد و نقطه جوش بالا می رود.

دمای معین مربوط به غلظت قند خاصی است.

به این مراحل قند می گویند.

پولکی

به طور کلی، دمای بالاتر و غلظت قند بیشتر منجر به آب نبات و پولکی های سخت و شکننده می شود و دمای پایین تر منجر به آب نبات های نرم تر می شود.

 

هنگامی که شربت به دمای 171 درجه سانتی گراد (340 درجه فارنهایت) یا بالاتر می رسد، مولکول های ساکارز به قندهای ساده تری تجزیه می شوند و ماده ای به رنگ کهربایی به نام کارامل ایجاد می کنند.

این را نباید با آب نبات کارامل اشتباه گرفت، اگرچه طعم دهنده اصلی آب نبات است.

غرفه ای برای فروش آب نبات
شیرین بیان یک آب نبات طعم دار با عصاره ریشه گیاه شیرین بیان است و در فنلاند محبوب است.
بیشتر آب نبات ها به صورت تجاری ساخته می شوند.

صنعت به طور قابل توجهی به حفاظت از اسرار تجاری متکی است، زیرا دستور العمل های آب نبات را نمی توان به طور مؤثر دارای حق چاپ یا ثبت اختراع کرد، اما تکرار دقیق آن بسیار دشوار است.

تفاوت‌های ظاهراً جزئی در ماشین آلات، دما یا زمان‌بندی فرآیند آب‌نبات‌سازی می‌تواند باعث تفاوت‌های محسوس در محصول نهایی شود.

بسته بندی عطر و طعم را حفظ می کند و حمل و نقل و توزیع را آسان می کند.

کاغذ مومی در برابر هوا، رطوبت، گرد و غبار و میکروب ها مهر و موم می کند، در حالی که سلفون به دلیل شفافیت و مقاومت در برابر چربی، بو و رطوبت مورد توجه بسته بندی ها قرار می گیرد.

علاوه بر این، اغلب قابل آب بندی مجدد است.

پلی اتیلن شکل دیگری از فیلم است که با حرارت مهر و موم شده است و این ماده اغلب برای ساخت کیسه های بسته بندی فله استفاده می شود.

روکش های پلاستیکی نیز رایج هستند.

فویل های آلومینیومی تخته های شکلات را می پوشانند و از انتقال بخار آب جلوگیری می کنند در حالی که سبک وزن، غیر سمی و ضد بو هستند.

جعبه‌هایی با خطوط پوستی سبزیجات از شیرینی‌های باکیفیت مانند شکلات‌های لذیذ.

کارتن های مقوایی کمتر رایج هستند، اگرچه گزینه های زیادی در مورد ضخامت و حرکت آب و روغن ارائه می دهند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.