از آنجایی که حیوانات فقط از بخشی از محتوای آلی و مغذی خوراک خود استفاده می کنند، بیشتر ارزش غذایی معدنی در کود دامی باقی می ماند. حدود نیمی از نیتروژن، بیشتر فسفات ها و نزدیک به 40 درصد از پتاسیم موجود در خوراک اصلی در مدفوع باقی می ماند.
کود حیوانی تهران تازه حاوی نیتروژن آسان و آهسته در دسترس است. شکل قابل دسترس به سرعت در عرض چند هفته از طریق تبخیر شدن از بین می رود، اگر به کلوئیدهای خاک متصل نشود یا توسط میکروب ها جذب شود.
نیتروژن به آهستگی در دسترس و متصل به ارگانیک پایدارتر است. اکثر اینها در عرض 1 سال تجزیه می شوند، در حالی که مقاومت بیشتر ممکن است چندین سال طول بکشد تا کانی سازی شود.
بنابراین، تکرار استفاده در طول سالیان متمادی برای توسعه دسترسی نسبتاً یکنواخت مواد مغذی ضروری است. برادی تخمین زد که تقریباً 1000 کیلوگرم کود حدود 2.5 کیلوگرم نیتروژن، 0.5 کیلوگرم فسفر و 2.5 کیلوگرم پتاسیم را تأمین می کند.
بیشتر بقایای گیاهی همی سلولز، لیگنین یا کمپلکس لیگنین- پروتئین هستند. مواد آلی اضافی از بقایای سلولی باکتری ها تشکیل شده است. آنها می توانند تا 50 درصد از توده خشک کود را تشکیل دهند
استفاده از کود حیوانی برای محصولات با ارزش افزوده، جایگزین بالقوه ای برای شیوه های مدیریت کود حیوانی سنتی است که ضمن کاهش نگرانی های زیست محیطی، محصولات زیستی قابل فروش را تولید می کند.
لیگنوسلولوزیک ها جزء اصلی کود حیوانی به ویژه کود گاوی هستند و قابلیت هیدرولیز شدن به قندهای احیا کننده را دارند که می توانند با فرآیندهای بیولوژیکی یا شیمیایی به محصولات با ارزش افزوده مختلفی تبدیل شوند.
با این حال، استفاده از لیگنوسلولوزهای کود گاوی برای تولید قندهای کاهنده قابل تخمیر هنوز مقرون به صرفه نیست. هیدرولیز اسید، به ویژه با تبلور اسید غلیظ، منجر به بازده قند بسیار بالایی می شود، اما نگرانی های زیست محیطی بیشتری نسبت به دفع کود دامی ایجاد می کند.
هیدرولیز آنزیمی یک روش سازگار با محیط زیست است، اما با هزینه بالای آنزیم های سلولاز مهار می شود. تولید سلولاز از کودهای لبنی روشی امیدوارکننده برای کاهش هزینه بالای سلولاز است و راه جدیدی را برای استفاده نه تنها از فیبر کود، بلکه نیتروژن و فسفر و سایر مواد مغذی فراهم میکند.
راندمان هیدرولیز سلولاز خام مشتق شده از کود با آنزیم های تجاری قابل مقایسه بود. با این حال، از آنجایی که تحقیقات در مورد تولید آنزیم های سلولاز از کود حیوانی هنوز در مراحل ابتدایی است، درک عمیق عواملی که بر تولید سلولاز تأثیر می گذارند نیاز است.
در آینده، میکروارگانیسمهای اصلاحشده ژنتیکی ممکن است کارآمدترین میزبان برای تولید سلولازها و کاهش قندهای کود حیوانی باشند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.